Szerelmes SMS-ek TOP10

1. Szerelem a legszebb érzés, mely két szivet összeköt!Szerelem nélkül nincs élet,szeress hát kérlek, hogy én is éljek! Hisz az én szerelmem tart életben téged!

2. Veled az éj gyorsan múlna el, de nélküled minden perc örökkévalóság!

3. Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörü nap számomra, mert szerethetlek.

4. A szerelem olyan mint a fa; magától növekszik, mély gyökereket ereszt egész valónkba, és néha tovább zöldül a szív romjain!

5. Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek Téged ennyi az egész!

6. Két csillag ragyog az égen, Egyek õk már nagyon régen, Szeretlek, suttogják váltig, Egyik te vagy, én a másik.

7. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy órát ölelj, míg megsúgom, kívánlak. Csak egy napot adj, hogy meg tudjam mutatni, mit jelent forrón, őszintén szeretni.

8. Nemrég valami történt velem, a legcsodálatosabb dolog, egy álom amelyik valóra vált, azon a napon, amikor megszólitottál és megismertelek.

9. Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszemben vagy. Te vagy a reménységem csillaga, s e csillag nélkül sötét az éjszaka.

10. Ha el merném mondani, amit most gondolok, megtudnád, hogy rólad álmodom. Ha el merném mondani, amit most érzek, megtudnád, hogy mennyire szeretlek.

Megjegyzések