2008. január 29., kedd

Metal Heart

Gyűlnek olvasóink, mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi levél, melyben Csömény egy rockmaraton élményeit vázolja. Írásában burkolt társadalomkritika is fellelhető, így csak erős idegzetűeknek ajánljuk!:) Lássuk!

Egy haverom mondta nézzem meg a blogot, így keveredtem ide. Végigolvastam ezeket a csöpögős tinisztorikat, gondoltam ideje látnotok egy életszagúbb történetet is mind ezek. Iskolabusz,fociedzés, az is valami... Na és mit szóltok egy egész hetes metálfeszthez??? Ugye jobban hangzik :D Történt tavaly nyáron hogy haverockal felkerekedtünk, és leutaztunk a tőlünk 400kmnyire lévő Pécsre a Rockmaratonra. Igazából ez minden évben megtörténik :). Aki képben van az eseményt illetően, az tudja milyen a hangulata az ilyen feszteknek. Sör,buli egy álló héten át, és hát esti társaságot sem kifejezetten nehéz találnia az embernek...
Így történt ez azon a nyáron is, ám valami mégis más volt. Emlékszem éppen Akela koncerten csápoltam az első sorban, mikor véletlen jobbra kaptam a fejem. És hát amit (vagy inkább akit) ott láttam, az megváltoztatta azt a hetet... Ilyen feketét még nem láttam egész életemben! (persze a hajszíne volt sötét, nem a bőre) Az események innentől már láncreakció szerűen követték egymást: még a koncert vége előtt a sátorban talált minket az éjszaka. Az elkövetkezendő héten szinte csak abban volt vita köztünk, hogy nálam vagy nála :D
De ahogy a mondás tartja, minden jónak vége szakad egyszer. Eljött a hétvége, mi pedig elváltunk. Ő keletnek, én nyugatnak... Kicsit azért fájt a szívem persze, de nincs amit 4 sör ne tudna feledtetni.
És mégis, ahogy egyre jobban közeledik június, egyre többször és többször gondolok rá...

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

az ilyen hímsoviniszta bunkók miatt alakult ki a szingli-társadalom...
"éjszakai partnert sem kifejezetten nehéz találni" hát minek nézi ez a nőket?
szeretnék egyszer találkozni ezzel az illetővel, meglátnánk élőben mennyire "macho"

Névtelen írta...

zsazsa76
Manapság az összes nő ilyen. Maximum a körítés más. Kár is tagadni. Ennyi! Gondolom Te sem vagy ez alól kivétel.

Névtelen írta...

zsazsa csak egy szavadba kerül és akármikor koccanhatunk
just say the word :D

Névtelen írta...

Csömény, én benne vagyok! Megadod a számod? :P

Névtelen írta...

that's the world I'm talking about :D
nah persze azért látatlanba nem megyek ám bele semmibe: kép, vagy iwiw, vagy valami?

Névtelen írta...

Elég szomorú hogy a Rockmaraton egyeseknek csak a szexet, és az egyéjszakás kalandokat jelenti.én pasimmal voltam ott de ha egyedül lettem volna se mentem volna ilyenbe bele.és nemtom h ezt mér a szerelmes sztorikhoz kell sorolni.