Disco, tánc, szerelem

Következő levelünkben Flowi írja le megismerkedését barátjával. Még hogy Discoban nem lehet ismerkedni? Hát itt egy példa az ellenkezőjére!

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek egy csodálatos történetemet. Az egész egy szórakozóhelyen kezdődött. Barátnőkkel elhatároztuk, hogy tartunk egy "csajbulit" nyár elején. Tánccal, haverokkal lazulós estét. A buli kezdete óta észrevettem, hogy egy baráti társaságból egy srác engem néz. Kérdezgettem barátnőimtől, ki lehet ő, hátha ismerik. Elég jó képű srác volt, nem tagadom...megtetszett :) Eleinte nem vettem komolyan, ugyanis egy fél éves kapcsolat lezárása után voltam. Később a srác eltűnt. Nem is vettem észre merre ment el a haverjaival. Miután a buli beindult, többen a tánctérre igyekeztek, a lányokkal táncolni mentünk. Elfeledkezve minden gondról nagyon jól éreztük magunkat, sokat táncoltunk. Néha eszembe jutott a jóképű srác, de inkább a zenére figyeltem. Később a barátnőim szóltak, hogy a srác mögöttem táncol és egyre csak közeledni kezd hozzám. Attól a perctől kezdve csak egymással foglalkoztunk. Táncoltunk. Nagyon jól éreztem magam vele. Egyszercsak a fülembe súgta, hogy tetszem neki és lehetne-e komolyabb dolog is a táncunkból. Mivel az idő nagyon elszaladt, és nekem indulnom kellett haza csak annyira volt időm, hogy a telefonszámomat a fülébe súgjam. Mire feleszmélt én már eltűntem, és hazafelé tartottam. Egész éjjel ez járt a fejemben és a jóképű srác. Még a nevét sem tudtam. Másnap reggel épp, hogy felkeltem csörgött a telefonom. Ő volt az, mint kiderült Zolinak hívják. Egy kis csevegés után délutánra mozit beszéltünk meg. A mozizás is jól sikerült, utána sokáig beszélgettünk a parkban. Ekkor történt meg...az első csók. Ez volt életem legjobb napja. A bulival, a tánccal, a mozival, a beszélgetéssel. Úgy érzem ezen a napon találtam meg életem szerelmét. Azóta is együtt vagyunk boldogságban. Remélem sokan közületek átéltek már hasonló élményt...leírhatatlan:)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Hát igen, szerintem Discoban a legjobb ismerkedni.Jókedv, buli, pia, zene! Mi kell még? Én is onnan szoktam párt választani! Sajnos mostanában egyre többször!:P